søndag 1. mai 2011

Vakre Natalie :D

I går var nydelige Natalie foran kamera på Villa Møllebakken :D
10 kommentarer:

 1. The first one is really good, nice portrait

  SvarSlett
 2. Jeg falt veldig for de to siste. Herlig! Så mye artig å finne på i kriker og kroker for en fotograf på Villa Møllebakken :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk Camilla! Det siste er helt klart min favoritt, men hun er jo bare helt nydelig på alle bildene ;D Er så glad for at jeg har fantastiske "rammer" for fotograferingene mine!

  SvarSlett
 4. Så heldig du er som har disse fantastiske lokalene! For meg er det, i hjertet :0), fortsatt bibliotek, men selvfølgelig også selskapslokaler. Men må si at dette også er fantastiske fotolokaler! Elsker trappen....
  Bildene dine er kjempeflotte! Svart/hvitt bildene er mine favoritter denne gangen. Liker spesielt godt det hvor hun sitter i stolen. Blikket, stemningen, lyset og atmosfæren. veldig bra. :0)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for en koselig kommentar! Det er alltid så hyggelig når noen tar seg tid til å kommentere! Jeg er virkelig glad for å få bruk disse lokalene som rammer rundt fotograferingene mine. Jeg husker godt jeg var på barneavdelingen og lånte bøker i "gml dager" ;D Veldig gøy å være tilbake her nå :D
  Så flott blogg du har! (Måtte jo sniktitte litt jeg nå... ;))

  SvarSlett
 6. Veldig fine bilder. Det siste likte jeg spesielt godt!

  SvarSlett
 7. Tusen takk Kristine, min favoritt også :D

  SvarSlett
 8. Nydlige bilder av en nydelig jente i nydelige lokaler!

  SvarSlett